Als presentator en illusionist is Niels Houtepen het gewend om zichtbaar te zijn. Regelmatig staat hij vol in de spotlights en voor een groot publiek. Voor andere mensen is zichtbaarheid minder vanzelfsprekend, terwijl hun bijzondere verhaal óók een volle zaal verdient.

Steeds vaker helpt Niels daarom andere mensen om uit de schaduw in het licht te stappen. Om in hun eigen kracht te staan, hun unieke verhaal te delen en hiermee anderen te inspireren. Maar hoe doe je dat eigenlijk?

Voor veel mensen blijkt dit namelijk best lastig. Ze ervaren al angst bij de gedachte aan het spreken voor een groep. Het is iets wat Niels sinds zijn jongste kinderjaren altijd heeft gedaan. Voor de groep staan met een mop, een liedje en later beroepsmatig in verschillende rollen en vormen.

In zijn keynote lezing staat de illusionist dan ook stil bij de impact van professionele zichtbaarheid. Hij geeft praktische tips en inzichten en deelt zijn best bewaarde presentatiegeheimen. Zo stelt hij ook jou in staat om vanuit je eigen kracht succesvolle presentaties te geven. Hoe groot de groep ook is!